Jeg tilhører en minoritet

Jeg har haft et par abstinensdage, som endte med en backup af databasen, sletning af alle gamle wordpress-filer og upload af den nyeste version. Blot for at blive ramt af ‘500 Internal Server Error’-syndromet.

500.jpg

Der findes en plugin der kan løse problemet – men den hjalp ikke mig, for jeg kunne simpelthen ikke få adgang til admin-siden hvor jeg skulle aktivere denne plugin. Heldigvis var der endnu en udvej:

Ret i php-filen der ligger i wp-includes mappen:
wp-includes/pluggable-functions.php
Linje 268:
status_header($status); // This causes problems on IIS
erstattes med følgende (tilføj 2 skråstreger i begyndelsen af linjen):
// status_header($status); // This causes problems on IIS

Upload den rettede fil – et voila! Det fungerer igen.

Og så er det vist tid til at lave nyt design m.m. Indtil jeg får det gjort er her lidt rodet…
Jeg fik heldigvis ikke brug database-backuppen.

Det handler om WordPress 2.0.5 og hosting hos one.com og PHP som fastcgi (nej, jeg aner virkelig ikke hvad det betyder), og jeg tilhører åbenbart en minoritet.

PS. Det hele startede med at jeg ville opgradere til en ny version af WordPress. Jeg glemte bare lige at skifte til default theme inden… Så næste gang vil jeg huske at:
1. deaktivere alle plugins
2. skifte til default theme
og så opgradere. Derefter aktivere plugins og skifte tema (eller lave et helt nyt).

12 thoughts on “Jeg tilhører en minoritet

 1. ha..! jeg havde nøjagtig de samme problemer og afventer en opdateret version, inden jeg gentager det nummer… og som one.com-kunder er vi nok ikke ligefrem en minoritet – det er trods alt en af de større udbydere pt…

 2. @Lisa: Godt at se, at du fandt et workaround :)

  @Klaus: Det kan godt være, at minoritetskommentaren (i dansk sammenhæng?) burde været tilknyttet hosts og ikke brugere :-)

 3. pyyhhh, Lisa, jeg troede du var væk! Har set forandringen komme – fra dit tidligere design, til pludselig at se temmelig meget “simpelt” ud,… til helt at forsvinde! (så blev det lige rigeligt simpelt!)

  Godt du er her! Og godt ser det ud! ;-)

 4. Ja, jeg er glad og tilfreds nu… bortset fra det med 500-fejlen, når man kommenterer – det irriterer mig, men jeg har ikke lige tid til at finde ud af at rette det. Finde = søge på nettet.

 5. Nåmn så tror jeg at jeg springer over det med at finde ud af hvorfor der nogen gange er og andre gange ikke er 500-fejl når man kommenterer!

  Forresten har jeg lige fået en 500 Internal Server Error på en af siderne på codex.wordpress.org…

 6. Pingback: Flemme.dk » Wordpress: Server 500 error

Comments are closed.