Hvorfor skal de pilles ned?

Det er noget fis

Frygten for, at ‘de dovne og ugidelige’ skal nasse på dagpengesystemet har totalt overskygget systemets egentlige formål om at hjælpe ledige tilbage på arbejdsmarkedet gennem solid efteruddannelse, kvalificeret rådgivning og gode praktikforløb. Et formål og en tænkning, der fordrer en grundlæggende tillid til, at arbejdsløse gerne vil have et arbejde.

Ja, hvorfor? Jeg har heldigvis ikke sat mine ben i ‘systemet’ siden jeg var 19 år gammel. Dengang blev jeg pænt opfordret til at søge arbejde, fik et par puf i den rigtige retning og et arbejde.

Hvis jeg nu fik brug for hjælp i en periode er jeg ikke sikker på at jeg ville turde udsætte mig selv, min psyke, mit selvværd for dagpengesystemet.

Og da jeg alligevel har droppet alle tanker om efterløn, så har jeg også droppet a-kassen.

Farvel!

via emailliv i Lisa?