Hvor overskudsagtig har man lov til at være?

Jeg er så overskudsagtig at jeg kan finde på at slå dej op til næste uges madpakkeboller, mens jeg alligevel er i køkkenet for at lave aftensmad fredag aften. Fordi jeg havde lavet maden, kunne jeg bare sætte mig ned og slappe af bagefter, mens resten af familien ryddede af og klarede opvasken. Så er det nemt at føle sig overskudsagtig, ja.

Lørdag morgen vågnede jeg, kom i tanker om de friskbagte boller, og nåede lige at glæde mig… indtil jeg pludselig blev helt, helt vågen, og kom i tanker om de boller da vist stadig stod ubagte på bagepladerne i en kold ovn. Så overskudsagtig kan man altså være, at man lørdag morgen bager fladboller inden man tager på weekendtur til det sydlige Sverige!

Efter sigende gad teenageren ikke engang at smage på dem, fladbollerne. Jeg synes ellers selv at det er rigtig smart, at man ikke behøver at flække dem inden man kommer pålæg på.

Fladbolle på tallerken

3 thoughts on “Hvor overskudsagtig har man lov til at være?

  1. Så er dagen kommet, hvor de sidste af fladbollerne tages ud af fryseren og fortæres… De smagte rigtig godt! Men næste gang tror jeg nu alligevel at jeg vil bage samme dag som jeg slår dej op :-)

Comments are closed.