Hvor fik tanten lige den overskrift fra?

De grimme danske kvinder er faktisk Danmarks redning. Men er vi virkelig grimme fordi vi ikke går rundt og ligner sexsymboler i lårkort og med ansigtet fyldt med make-up? Eller fordi vi er velnærede?

Bortset fra det, så er jeg faktisk enig i at vi kan nøjes med at købe det vi har brug for (eller det vi ikke kan undvære) frem for at købe det vi har lyst til, eller det vi tror vi har lyst til at købe.

5 thoughts on “Hvor fik tanten lige den overskrift fra?

 1. I stedet for at fejre de smukke ord om de lykkelige og naturlige danske kvinder drager avisen det negative ud af artiklen. Jeg kender ikke bladet, men det giver mig heller ikke lyst til at laese den!

 2. Sig mig, har ham Affluenza fyren ikke bare misforstået det hele. Jeg tror ikke han er klar over hvor dyrt det der købe-casual-look er! ;-)

  Tanten bliver ALDRIG min yndlingsavis!

 3. Jeg fik Berlingeren (som jeg ellers kun ser om søndagen) stukket i hånden af en sælger på Købmagergade. Jeg måtte nærmest læse artiklen 1 1/2 gang, før jeg fattede, hvad overskriften gik ud på. Jeg er simpelthen så naiv nogle gange, at jeg ikke fattede, at “grim” = ustylet eller afslappet.

  Ja, hvis han havde håbet at friste mig til et abonnement, så var det da en artikel, der fratog mig lysten. Det gjorde lederen i øvrigt også. Det har jeg lige brokke-blogget mig over…

 4. Nå, det er dét *grim* betyder! Jeg er vist også naiv…
  Forresten så NØD jeg at se en dejlig 60-årig kvinde på scenen i går. Ingen make-up, slet ikke lårkort, meget afslappet og meget dejlig.

 5. Affluenza-fyren er englænder, hvor det hele er meget mere formelt, rent påklædningsmæssigt, end DK. Man ser sjældent f.eks. en politiker her, på denne side af nordsøen, der ikke har jakkesæt og slips på, også kvinderne er uniformerede. Ikke som i DK hvor de “ikke engang” går med foundation …

  Jeg går nu ellers ind for at det er helt OK med lårkort til 60-årige, hvis de ellers føler sig tilpas afslappet i det! ;-)

Comments are closed.