Hvor blev den uge af?

OK – det har været lidt hektisk; projektarbejde i begge mine fag på skolen, jobskifte, en pode der blev indlagt på hospitalet midt om natten (bare rolig, hun er blevet løsladt igen), en kat der kræver total opmærksomhed hver morgen kl. 04.27-04.39 (dette indebærer at man står op, tager hjemmesko på, følger efter katten hen til kludetæppet i køkkenet, venter på at han dunker hele kroppen ned på gulvet, og grovkæler i mindst 5 minutter. Derefter kan man få lov at gå i seng igen, næsten uden kattejammer), en rigtig god film i biografen (jeg tød så mine briller blev næsten uigennemsigtige af salt…) og øh, jamen, så var der vist ikke mere. Det var da ikke så slemt… og jeg har en rigtig god måde at slappe af på: om aftenen sætter jeg mig i sofaen med computeren i skødet og roder lidt med templates og/ellers stylesheet. Bare lige en halv times tid, så er jeg frisk igen. Det er meget bedre en en lur!
Og så har det jo været snevejr, hvilket jeg elsker! Store fede, lækre, langsomme snefnug. Og en OK udsigt fra mit nye kontor. Selv om det var lidt mørkt mens det sneede:

Invitationerne er sendt ud, vi skal spise på Klai’s Cuisine nede om hjørnet.

11. april 2006

Jeg glæder mig.

Og nu skal jeg forresten pakke, for i morgen går turen til Bønnerup Strand.