Hvis nogen skulle være i tvivl

så er jeg altså installeret i lænestolen, foran fjernsynet – de næste tre uger skal jeg se så meget TV at jeg ikke behøver det resten af året. I må gerne ønske mig god fornøjelse…

9 thoughts on “Hvis nogen skulle være i tvivl

  1. Så må du da være sportsfan. For hvad er der ellers? Jeg er i kolonihaven, hvor jeg med vilje ikke har fjernsyn, så jeg skal se SÅ LIDT fjernsyn her i de næste tre uger. Til gengæld skal jge se og høre en masse podcasts – nok ikke nogen stor overraskelse….

  2. Jeg synes det er svært med post tider der gør atn jeg står op klokken 5.30 og skal bruge tiden på en morgenmåde sammen med p1

    dET ER SÅDAN SET BARE DET JEG VIL FORESLÅ SLÅ OM PÅ p! ELLER SØG ARTIKLER ELLER PROGRAMMER NÅR DU VIL ELLER HVAD DU VIL PÅ DR.DK

  3. KENDER OG HOLDER AF iLLULISAT MEN ER IKKE FORTALLER FOR KÆLLINGE KLUFTEN, MEN ER FOR EKSET I ISBJKERGE OG DE FASVER DER LIGGER I DEN SKALA

  4. Jeg er ikke sportsfan, Karin, jeg er CYKELsportsfan ;-) og jeg savler ikke over rytterne, Irene, jeg nyder løbet, strabadserne, strategierne, det uforudsigelige og det forudsigelige, det hele. Nå, ja, og så nogle af rytterne. Og jeg vil bestemt ikke bytte med fjernsyn resten af året! 3 ugers TV er nok til mig, Christiane… Resten af året lytter jeg såmænd til P1 i stedet. Og massevis af podcast he-he.

  5. Thanks Tina! Jeg ville gerne have været der sammen med dig… stemningen så ud til at være helt i top!

Comments are closed.