Hvilke apps har du på din Android?

Min telefon er en HTC Hero med Android 2.1, og den bliver ikke længere opdateret, så jeg rooter den så snart jeg synes jeg får tid… indtil da bruger jeg 1Tap Cleaner – does what it says on the box når jeg får ‘Low on space’-beskeden.  Jeg bruger den gratis udgave af 1Tap Cleaner.

Når jeg så alligevel er nødt til at lave en factory reset, så redder AppBrain min r*v – den holder styr på mine apps, den holder endda styr på hvor mange penge jeg har brugt på apps (indtil videre $19.41).

DR Radio er uundværlig. Jeg er så glad for at DR endelig har lavet en app! I modsætning til deres netradio kan den endda huske hvilken kanal jeg foretrækker. Tidligere brugte jeg TuneIn Radio, den kan også anbefales, men jeg lytter næsten kun til P1.

Til podcasts bruger jeg BeyondPod, der findes en ‘light’ version, men der er en gratis 7-dages prøveperiode på Full Feature-udgaven til $6.99.

Twidroyd Pro er den Twitter-app jeg foretrækker –  jeg kan ændre tekststørrelse og farver, og  ‘View conversation’ er god til scatterbrains der ikke kan holde styr på hvad andre tweeter… og så kan jeg forresten slå alle notifikationer fra.  Hvis jeg gerne vil se nogle af alle de links I spreder via twitter, så markerer jeg dem bare som favourites, og checker dem senere (se ReadItLater nedenfor) – jeg er nemlig ikke så imponeret af ‘live preview’-funktionen.

Som tidsfordriv bruger jeg HandWrite Sudoku.

Jeg slukker ikke lyset, når jeg går i seng – jeg bruger bare Dimmer, så jeg ikke bliver blændet i mørket.

Jeg læser aviser via AG Nordic Newspapers.

ReadItLater bruger jeg flittigt til alle de der guldkorn der kastes i gram på teh interwebs. Når jeg sidder ved min computer markerer jeg websites med min ReadItLater bookmarklet, og senere kan jeg så i ro og mag checke det hele på min telefon. Jeg har desuden koblet en Packrati.us konto til min Twitter-konto, så alle mine favoritter automatisk overføres til ReadItLater.

Barcode Scanner er ret praktisk:

Når jeg har brug for et vækkeur, bruger Sleep as an droid (unlocked).  Og så er der jo Evernote, Gmail, Google Maps, Toggl, TED Mobile, Opera Mini, Flickr og alle de andre – se hele listen på AppBrain. Forresten så bruger jeg helst ikke mobilen som telefon. Det andet er jo meget sjovere. Men jeg må hellere skynde mig at give jer alle en stor undskyldning for alle de gange jeg ikke tager telefonen, ikke hører telefonbeskeder, ikke læser sms’er. Undskyld. Send mig en email i stedet, vil I ikke nok? Det virker (næsten) hver gang!

Hvad med sikkerheden? Den skriver jeg om en anden god gang.