Hvad skal man tro?

Ville du kontakte en brevkasse, hvis du havde problemer i dit liv?

Kære Brevkasse
Jeg hedder Marianna, men af en eller anden grund har familien altid kaldt mig Sanne. Det navn bruger jeg også selv meget, men på arbejdet hedder jeg Marianna. Nu ved jeg ikke hvilket navn jeg skal bruge. Hvis der skal et navneskift til, hvad koster det så?

Kære 9'er. Hvorfor din familie har kaldt dig Sanne, er lidt af en gåde for mig, men Marianne giver 24 og Sanne giver 19, så begge navne er gode navne for dig. I dit numeroskop ligger 24/6 som er en god og kærlig energi, i dit mellemnavn ligger 22/4, som kan give nogle fejltagelser hen ad livets vej, og i dit efternavn ligger 21/3, som er et heldigt tal. Men som 9'er får du et lille offertal i auraen. Kombinationen af dine navne giver 13/4,  hvilket kan være hårde og lukkede tal at have med. I dit solarplexuscenter har du 8 og 4, som giver 12/3, hvilket også kan spænde ben for dig følelsesmæssigt. Når man ændrer navn hos kordegnen, sender han det direkte til folkeregistret, som sender det videre, og det koster ikke noget. En konsultation hos mig koster 950 kr.
Kærligst Annet Kofoed

Eller måske er det ikke selve brevkasse-konceptet men et spørgsmål om hvem man konsulterer:
Fra konsultationen:
Jeg blev kontaktet af en mor og hendes teenagedatter. Datteren havde gennem et år næsten uafbrudt haft blærebetændelse. Desuden frøs hun mere eller mindre hele tiden og havde tit ondt i ørene.

Ved at lave en organhealing kunne jeg se, at hendes nyrer og blære i sig selv var fine nok, men at de blev påvirket udefra, og at synderen sad på kroppen: Hun bar altid mørkeblå cowboybukser og bar i alt ni sølvringe på fingrene. Dette havde hun gået med i et par år.

Blå er den koldeste farve vi har, og den påvirkede konstant hendes underliv, nyrer og blære. På hver eneste finger er der et energi-center, sølv virker stærkt dæmpende på al energi, og hun var altså både påvirket af kulde og dæmpning af alle fingrenes energicentre på en gang. Ikke underligt at hun frøs.

Efter at hun havde skiftet de mørkeblå bukser ud og fjernet fingerringene, gik der ikke længe, før hun fik varme i kroppen og holdt op med at få blærebetændelse.

Husk at din krop er en levende organisme, som påvirkes af alt det du tager på den. At pynte sig er en fin ting, men vær opmærksom på, hvad du pynter dig med.
Karina Baumann Lund

Nå, jeg er selv ude om det, jeg kan bare holde nallerne fra det, når nu jeg er så allergisk…. men jeg var jo langt hjemmefra og skulle bruge en strikkeopskrift til mit tidsfordriv… og madopskrifterne var såmænd også gode. Men brevkassesvarene fatter jeg ikke en brik af. Vil heller ikke.