Hvad skal jeg dog tage på?

Sagt med klynkende tonefald, stående foran et bugnende tøjskab (og en eksploderende vasketøjskurv). Det er mandag morgen…

Jeg er født uden det store shoppegen, og mit tøj skal først og fremmest være behageligt og praktisk. Men behageligt indbefatter også velbehaget ved at vide at mit tøj ser ordentligt ud. Passer til lejligheden, situationen, temperaturen. Det gør det så ikke altid.

Når jeg står der igen foran mine kedelige, forvaskede og for små beklædningsgenstande (og ikke synes at tøjindkøb er den nemme udvej), så har jeg brug for lidt inspiration, og den får jeg fra bl.a. The Sartorialist, GadeModeÅrhus, Face Hunter m.fl.

Jeg bliver aldrig så langbenet, ung og trendy som de fleste af personerne på billederne, men mindre kan vel også gøre det?

2 thoughts on “Hvad skal jeg dog tage på?

  1. Hvad med lidt genmanipulation? :-)
    det kunne måske afhjælpe din “shoppe-udfordring”……

  2. Ja, der er vist brug for det… i dag endte det med forvasket sort (stort) samt en gråmeleret sag der ser ud som om den er krympet i vask… suk.

Comments are closed.