Hvad gjorde vi egentlig før internettet?

I dag har jeg f.eks. malet vægge og loft i badeværelset. Stod hos farvehandleren kl. åbningstid i morges for at købe grunder og maling og tape og afdækningsplast. Hjem og dække af og sjaske med grunder. Ulækkert, tyndflydende, klistret, lyseblåt stads med stank.

Ifølge brugsansvisningen overmalbar efter 4 timer, så efter præcis 4 timer gik jeg i gang med første lag maling. Da jeg var lige ved at være færdig, ville jeg lige checke på bøtten, hvornår væggene ville være klar til næste omgang – og nu kommer jeg til det – malingen var løbet ned over etikken, lige præcis der hvor der stod hvor længe malingen skulle tørre inden overmaling. Arrrggghhh! Nødt til at stige ud af badeværelset gennem den i plast omviklede dør, stikke klistrede fødder i hjemmeskoene, ned i køkkenet for at vaske hænder, og ind til computeren… Her kunne jeg så læse, at jeg skal vente 6 timer, suk. Gider jeg stå at male kl. 21 i aften? Gider jeg at undvære et bad inden jeg skal i seng? Gider jeg overhovedet at male 2 gange?

Og hvad er det egentlig der gør, at jeg lige NU er igang med at male det badeværelse, der har stået på 'burde-males-listen' siden vi købte dette hus for 9½ år siden??? Gæt engang, svar følger i næste uge.