Go Ask Alice

om den nye cd med Patti Smith er værd at lytte til!

Patti Smith: Twelve

Egentlig var det en fødselsdagsgave til min allerkæreste søster, men nu er plomberingen brudt på det groveste for jeg kunne altså ikke vente til på søndag. Er ikke engang sikker på at jeg ville nå frem til fødselsdagen, da spanden der skulle have transporteret mig fra Århus til Bønnerup Strand pludseligt og uden varsel mangler en forbindelse til sin kobling. Og når man på to dage skal nå fra Vesterbro til både Hospice Søholm og Cafe Knoblauch og tilbage til Vesterbro, så kan man altså godt blive allergisk overfor busser og rutebiler….

Nå ja, jeg er ret meget begejstret for Patti Smith, George Harrison, Jimi Hendrix, Paul Simon, Niel Young, The Doors, Stevie Wonder og ikke mindst Jefferson Airplane. Og nu også Allmann Brothers.

Tambourinen på coveret fik Patti Smith foræret i 1967 af Robert Mapplethorpe.