Glemte lige at fortælle, at

jeg har en Porsche meget billigt til salg. Jeg er SÅ træt af den! OK, måske er det ikke helt rigtigt at kalde den en Porsche, men den er da designed by F.A. Porsche. Enten designeren eller producenten har ikke gjort det så godt. Prisen var høj, jeg kunne sagtens have fundet noget billigere. Kalkfilteret har jeg helt fjernet, for selv om det er effektivt, så er det så besværligt at sætte i igen, at jeg ikke gider fumle med det igen. Overophedningssikringen er også for effektiv. Men jeg kan snyde den, jeg sætter bare en tung krydderi-morter ovenpå ‘tænd’-knappen – så bestemmer jeg om der evt. skal koges vand 2 gange lige efter hinanden. Ikke en utænkelig situation, når manden drikker kaffe og konen drikker te… Og så drypper den. Både med og uden kalkfilter, med og uden kalk. Faktisk savner jeg stadig min gode gamle hvide gullige Eva-elkedel. Den kunne koge vand på bestilling! Og hvem var det lige, der var så fjollet at lade udseende gå frem for funktion? Og gade vide om jeg har lært noget af det?