Film jeg har set

Så kom jeg endelig en tur i biografen igen. Og hvad skete der imens? Vejret slog faktisk om, det blev stille og roligt bedre og bedre vejr, og her til morgen er det helt sommerligt. Filmen var helt specielt, en dejlig oplevelse, som jeg kun kan anbefale. Jeg ved ikke hvor mange biografer, der viser den, men i aftes var der i hvert fald totalt udsolgt i sal 4 (en af de mindre) i Dagmar.

Filmen var Travellers & Magicians, noget så eksotisk som en film fra Bhutan, på sproget dzongkha (og hvem har måske hørt det før?) Læs også Ann Lind Andersens anmeldelse, det var den der fik mig i biografen.

Forresten, hvis du kommer forbi Jernbanegade i København i dag, så skal du ikke undre dig hvis fortovet er ekstra rent og pænt. I aftes gik der nemlig en nydelig ung mand og støvsugede fortovet. OK, kun lige uden for Scientologys hus, men alligevel. Spøjst så det ud. Og hvis der ligger flere grødriskorn tilbage, har han altså ikke gjort sit arbejde godt nok.