Et om dagen – min fotokalender

Kigger ud ad vinduet...

I aftes måtte jeg stå op igen, for jeg havde glemt at tage mit daglige billede. Jeg nåede lige at tage et søvnigt billede af en søvnig kat (det var det eneste motiv jeg kunne finde på, på det tidspunkt). Siden 1. november har jeg taget (mindst) et billede om dagen, og jeg har tænkt mig at blive ved i (mindst) et år. Nogle dage bruger jeg mit gode gamle Olympus, andre dage nøjes jeg med kameraet i min mobiltelefon – hvis jeg nu vælger den store rummelige taske fra…

Dagens billede af regndråber på ruden blev taget som minde om en dejlig dag, hvor jeg overhovedet ikke kom uden for en dør. Ikke på grund af vejret, men bare fordi jeg ikke havde lyst. Tom skrev eksamensopgave, Isak sad bag skærmen det meste af dagen, og så lavede han aftensmad til os: BLTs & club sandwiches – inden han skulle tilbage på efterskolen. Selv fik jeg næsten lavet gaven til min mors 70 års fødselsdag færdig. Egentlig også på tide, det var nemlig 25. november sidste år! Når jeg at blive helt færdig, kan det være at det bliver morgendagens billede.

Nul huller i min fotokalender! Jeg synes et 23hq er lækkert, og selv om det i perioder har været en smule ustabilt, så foretrækker jeg det frem for f.eks. flickr.

Jeg er glad for at jeg huskede det i aftes, og nej, det er ikke spor stressende at pålægge sig selv den slags opgaver – det er tværtimod rigtig sjovt.

2 thoughts on “Et om dagen – min fotokalender

  1. Hej Lise,

    Nej, det har jeg ingen erfaringer med. Faktisk ser jeg udelukkende mine billeder på computer/ipad/telefon…

Comments are closed.