En ulykke kommer sjældent alene

I: Lammekøllen (arabisk-agtigt krydret) og kartoffelbådene var i ovnen, da der pludselig bredte sig en lugt af røg i køkkenet. Det var en (for mig) helt ny måde at få røg i køkkenet på; bagepapiret som kartoflerne lå på var krøllet op i det ene hjørne, og kunne lige akkurat nå et af de hede rør øverst i ovnen. Sort var det, og røg var der. Heldigvis fik jeg reddet den gode middag og ovnen og køkkenet (som i parantes bemærket ellers ikke er værd at gemme på) og huset, men der skulle ikke gå lang tid før den var gal igen:

II: Jeg ville lige tage opvasken inden vi skulle spise. Effektivt og hurtigt, så derfor ned i baljen med opvasken, fyld op med masser af hedt vand – og hov, et af de store, blå (plastik-)glas snurrede rundt og lå med bunden opad. Springvand! Varmt springvand, og lidt senere var jeg også færdig med at vaske gulv i køkkenet.

III: Tør jeg slet ikke være med til. Jeg går i seng nu, bare for en sikkerheds skyld. Og så har jeg endda ikke engang været udsat for en Aprilsnar i år.