En telefonopringning i går

er styrende for mit dagsprogram i dag. Den 12-årige ringede fra sommerlejren i går eftermiddags: ‘Mor, kan du ikke lige sende mig nogle chips? De sælger ikke chips i boden, og der er mega-langt til nærmeste butik.’ Plan for i dag: købe Pringles i paprør, påklistre etiket med navn og adresse, sikre at låget sidder forsvarligt fast, håbe på at Post Danmark vil sørge for resten. Og så ringede han forresten igen i aftes for at høre om jeg allerede havde sendt dem…. NOT. Men i dag skal jeg alligevel købe ind, så klarer jeg nok også en tur på posthuset. Havde han været hjemme ville jeg ikke købe chips til ham. Han skal spise sundt skal han. Men han er på ferie, og jeg savner ham!

UPDATE: Pringles afsendt, Post Danmark repræsenteret ved en ekspedient på posthuset i Købmagergade synes det var et festligt brev at sende. Sådan et rør Pringles er altså også meget farverigt.