En god beslutning

Ja, det var en god beslutning at flytte til Vesterbro. Her er støj og støv, larm og ludere, biler og bumser, kaos og kultur og jeg er bare så glad for at bo her. Keder jeg mig, kan jeg bare sætte mig foran det store fjernsyn (den franske altan) og følge med i livet derude. I morges var det f.eks. meget underholdende at se et par vejarbejdere flytte en bil.

bil

I går sad jeg også i vindueskarmen, men da var jeg vist for træt til Vesterbro, for det lykkedes mig at falde i søvn, siddende der i en smal vindueskarm med en støttefod på radiatoren og et halvfyldt trekrus i hånden… Andre gange må jeg ud og gå en tur – det gør mig altid glad.

Lige nu er jeg faktisk lidt træt, men jeg er også nysgerrig, for i Vesterbro Bladet bekendtgøres det, at Politimesteren har bestemt, at det er forbudt at modtage besøgende eller at opholde sig som besøgende i eller i umiddelbar nærhed af lokalerne beliggende Istedgade 81A, st.t.v. Så hvad med en lille spadseretur for at se nærmere på den lokalitet? Altså helt uden at besøge hverken adressen eller dens umiddelbare nærhed. Holder jeg mig på den anden side af fortovet bliver jeg vel ikke anholdt?