En dag i mit liv

Helt stille var der i morges… jeg kravlede ud af sengen (av-av, der er altid et eller andet der gør ondt, uanset hvor god sengen er), tøffede ned til postkassen iført morgenhår og -kåbe, lavede en stort glas te, og slog mig ned i den blå med avisen. 41 minutter efter begyndte resten af familien at vågne.

I dag spiste vi morgenmad hver for sig – en havde fri læseferie, en skulle til eksamen, en skulle møde kl 9 og en anden kl. 10.
Cyklede gennem København for at åbne butikken, og hver gang telefonen ringede kastede jeg mig over den, men det var først ved halv-elleve-tiden at eksaminanden ringede og fortalte at han havde fået 11! Det ender med et 2-cifret gennemsnit :-)

Ellers en stille og rolig dag, som sædvanligt krydret med interessante mennesker. Jeg fik også lige luftet mine islandsk-kundskaber (nej, jeg taler ikke islandsk, men kunne være blevet en god pokerspiller…), så det var meget underholdende altsammen.

Det særlige ved mit arbejde er at jeg er både: rengøringsassistent, butiksbestyrer, rejsekonsulent, indkøber, bogholder, webmaster, informationsmedarbejder, lagermedarbejder og lidt til.

Den sidste time inden lukketid tog min nu voksne datter over, så jeg cyklede hjem igen, slog mig ned i den blå igen, læste en anden avis, checkede mails og blogs og whatever. Jeg blev forkælet; mand og søn stod i køkkenet og tilberedte aftensmaden, datteren kom hjem og dækkede bord, jeg fik endda serveret et glas chardonnay mens jeg ventede… og maden smagte skønt, og de andre tog sig af opvasken.

Svigerinden kom på et (alt for) kort visit for at hente en glemt barnejakke, og fik lejlighed til at smage en af de fantastiske pakistanske mangoer, som vi smovser i for tiden.

Honey Mango - ikke at forveksle med en gennemsnits supermarkeds-mango...

Og nu er datteren gået på cafe med veninden for at sukke over ham den lækre der desværre rejser østpå i morgen :-(
Og manden og sønnen lader sig underholde af yndlings-action-helten. Og jeg nyder ikke at skulle noget. Andet end at børste mine tænder og finde min seng, når jeg ikke gider nyde dette længere. Jeg slapper heeeelt af…