Du er nok fra København?

10-12 timer i langtursbus, bybus, rutebil – heraf 2 timer på færgen. En hel del ventetid ind i mellem. Et klaustrofobisk anfald da jeg blev stuvet ind i en propfyldt, koghed dobbeltdækkerbus… jeg skal aldrig mere med Århus-København 14.45 søndag eftermiddag! Noget af en kontrast til linie 352 fra Bønnerup hvor jeg var eneste passager.

Århusiansk busstoppested

I alt 6 timer hos min far, hvor han var vågen en tredjedel af tiden.

En rittigrittigrittig glad aften og nat sammen med min søster – vi var ude og spise og høre musik (jazzy blues fra 20’erne) og blev lidt for længe oppe. Efter 5 timers søvn måtte jeg op og af sted med rutebilen til Århus… pispotten knak nemlig sit koblingskabel i fredags og er på værksted.

Nå, jeg kom hjem flad som en rødspætte og trængte til ordentlig nattesøvn. Som jeg nu har fået. Hvad er det ellers der skal til for at være klar til endnu en uge i mit liv?