Du er den!

Furien har været efter mig. Igen.

4 x fremmødegodtgørelsesudbetalingssteder (i tilfældig og absolut ikke kronologisk rækkefølge):

 1. Nobel ung dame på Ryomgård Hotel i det herrens år 1978 (eller var det 79?). Nobel ung dame – ja, det stod der i annoncen og hos den lokale arbejdsformidling syntes de åbentbart at det passede til mig, så det blev jeg. Overalls og ternet skovmandsskjorte blev skiftet ud med sorte slacks (ad, et grimt ord) og hvid skjortebluse. Nå, pyt, det varede kun et halvt års tid…
 2. Space controller hos verdensselskabet – ja, det var tider, vi havde det sjovt!
 3. Specialist i flytariffer hos… DSB. Hvor jeg blev oplært af en værre svindler, og så lærte jeg også noget om mennesker. Bortset fra ham svindleren, så havde jeg rigtig mange dejlige kolleger.
 4. Telefonistinde hos Taxa Ringbilen. Ikke værd at skrive mere om. Selv om det var nu et sjovt system, hvor vi sad i små båse rundt om et indbygget, roterende transportbånd (lidt sushi-boat-agtigt), hvor vores hastigt nedkradsede bestillingssedler blev stillet, for at blive transporteret ned til madammen der sad i den ene ende af lokalet og styrede radioforbindelsen til bilerne, og tavlen med kulørte brikker, der viste hvor bilerne var, og om de var optaget eller ej. Min største kvalifikation var at jeg var god til at skrive hurtigt OG læseligt. Men det var et kedeligt job, og jeg holdt ikke længe…

4 fantastiske film:

 1. Fargo – yah, I love that movie
 2. The Last Waltz, som har jeg set mindst 7 gange og hørt sountracket til mindst 777 gange.
 3. Being John Malkovitch – hvis ikke du kan li’ den film, så har du slet ikke fortjent at få lov til at se en film!
 4. Strictly Ballroom – eller Moulin Rouge…

4 x faste adresser:

 1. Chipata – jeg var så heldig at have eventyrlystne forældre, så vi flyttede til Zambia 4 år efter uafhængigheden, dengang da der stadig var håb og optimisme og Independence Day blev fejret hvert år. Masser af skønne barndomsminder! Jeg har ikke været tilbage siden da, ville gerne, men så alligevel ikke.
 2. Bønnerup Strand – hvor min far bor den dag i dag, når han altså ikke ligger på rygeafvænning sygehus fordi hans hofte ikke tåle at han væltede på sin cykel.
 3. Egelundshuset – faktisk er jeg født i det lille røde hus…
 4. Vesterbro!

4 x fjernsynsprogrammer:

 1. Survivors – som jeg tidligere har skrevet om, så var jeg helt vild med den serie. Jeg gad godt gense den, selv med risiko for at den skuffer fælt.
 2. Super Karla – hun var min heltinde! Og jeg var så heldig at have en meget yngre lillesøster, der skulle se Fjersyn for dig, og så kunne jeg jo snige mig til at se med. Selv om jeg egentlig var alt for stor… men ‘She comes in colours everywhere, She’s like a rainbow’ sang Mick Jagger til.
 3. Ørnen – jeg har set næste alle afsnit, men så har jeg heller ikke set ret meget andet TV de sidste par år.
 4. Jul på Vesterbro – vild med Randi! Jeg så den godt nok ikke da den blev sendt første gang, heller ikke anden gang, men nu har vi den på DVD.

4 fede ferier:

 1. New England & Canada, 1990
 2. Storbrittanien, 1993
 3. Sydkorea, 1998
 4. Sydtyskland, til sommer. Glæder mig!

4 x www:

 1. Politiken
 2. P1
 3. bloglines
 4. google – check lige deres Louis Braille-fødseldagslogo:

  4 x fryd:

  1. risklatkager
  2. Toms hjemmebagte rugbrød
  3. creme brulee
  4. og i det hele taget mad, som andre har lavet, og serverer for mig!

  4 fantastiske steder jeg hellere ville være lige nu:

  1. Rekjavik
  2. eller i min seng, med dunlopillomadras og elevationsbund og dundyne
  3. eller i en bil, sammen med min kæreste, på vej ud i det blå
  4. eller lige her i min lænestol, med udsigt til Istedgade, hvor jeg lige nu ser lillesøster Anna Stephanie på cykel på vej i kirke

  4 x ‘Du er den!’

  1. Daen
  2. MiM
  3. Joachim
  4. Nene

  2 thoughts on “Du er den!

  1. Pingback: oschlag.dk » Blog Archive » Meme og mig

  Comments are closed.