Det var lige før jeg gnækkede

Det første jeg så da jeg kiggede ud ad vinduet i morges, var en kæmpestor sort firhjulstrækker på gule plader. Samtidig hørte jeg radioavis, omhandlende et ventet lynindgreb med kraftige forhøjelse af bilafgifter for visse og sænkelse af samme for somme. Skadefro, hvem, mig?

6 thoughts on “Det var lige før jeg gnækkede

 1. Og hvorfor så det?? Vi betaler mere end nogen andre i verden for at få lov overhovdet at have bil. Jeg synes, det er helt urimeligt!

 2. Fordi jeg mener at vi skal bruge politik og økonomi til at ‘styre’ forbruget… gøre det billigere at køre i de mest miljøvenlige biler, og rigtig dyrt at køre i de biler, der ikke er miljøvenlige.

  Og i bund og grund forstår jeg slet ikke at man i et land som Danmark har brug for en firhjulstrækker – med mindre man har et eller andet stort og tungt, der skal slæbes med, hest eller maskiner f.eks.

 3. Hej Lisa
  Enig! De miljøvenlige biler burde gøres billigere.
  Nu hvor jeg har fået min er det også ok at sætte afgiften op………!

  Kh
  Bo (og familie)

 4. En Hellerup-traktor til at hente lillemand fra vuggestuen og ugens tilbud fra Holte Vinlager…

  Og Bo, næste gang må du hellere vælge en miljørigtig model, med alt det du kører, så vil det virkelig gøre en forskel… i det mindste bor du på landet. Sådan da og næsten :-)

Comments are closed.