Den var ny for mig…

Jeg har hørt mange forskellige håndværker-undskyldninger (men har dog ikke været udsat for så mange selv). I ved, når man har lavet en aftale med en maler/tømrer/snedker/murer/whatever med hænderne ordentligt skruet på, og han så alligevel ikke kan møde op på det aftalte tidspunkt og udføre det aftalte arbejde til den aftalte pris. I mandags fik jeg så i eget øre en helt ny variant at høre: ‘Jeg kan desværre ikke komme før sidst på ugen. Måske. Min kone er lige kommet hjem, hun har været med i Robinson Ekspeditionen, og hun trænger til at jeg tager mig af hende i nogle dage, sådan mens børnene er i skole.’ Øh… Paf var jeg, kunne ikke andet end stå og smile fjollet der i s-toget med mobilen ved øret, og sige ja-ja, det går nok. Er der måske nogen af jer derude, der har en bedre undskyldning???