De bedste film jeg har set i år

De Andres Liv
Volver
Drømmen
Efter brylluppet
En soap
som alle er med i (min) konkurrence om årets film.
Og:
An Inconvenient Truth
Match Point
som også var gode.
Og så var der også lige de andre – knap så gode? – film, dem jeg ikke rigtig husker lige nu.

I morgen skal vi se Prag, og jeg glæder mig. Prag er sådan en smuk by. Ikke for smuk.

Fik jeg lige fortalt, at jeg er ret glad for at gå i biografen?

3 thoughts on “De bedste film jeg har set i år

 1. Nej, jeg har ikke set Babel. Vil gerne, men måske det bliver på DVD engang. Jeg har på fornemmelsen at det er sådan en film jeg vil få lyst til at holde pauser i?!?
  Hvad syntes du om den?

  De Andres Liv, Volver og An Inconvenient Truth kan anbefales!

 2. Lisa, har du set Babel?

  Jeg elsker film, forrige sted vi boede kunne jeg ikke komme i bio om aftenen pga manglende off. transport (jeg har glemt hvordan man kører bil, ups!) så jeg må tage revance nu, hvor vi bor tæt på tog.

  De øverste to film du nævner, samt An Inconvenient Truth, har jeg ikke set, men vil rigtig gerne se dem! (…er på min liste :-)

 3. Jeg var meget “ramt” af den. Det er svært at forklare hvorfor, men det var en ret voldsom oplevelse, synes jeg (og det er måske bare mig…) Den påvirkerde mig så meget, at jeg skulle virkelig tage mig sammen for ikke at storhulke på vejen hjem i toget (!) – og faktisk også hele næste dag… (og faktisk osse når jeg nu ser forfilm til den i reklameblokke, høhø…)
  Imens jeg så filmen havde jeg lyst til at gå – ikke fordi den var dårlig, men fordi,,, nårh ja, jeg blev som sagt både fysisk og mentalt ramt.

  Såeh… det med at have lyst til at have pauser i den – jo!

  Jeg synes det er en fantastisk film – med dét in mente at enhver oplevelse jo er subjektiv.

  …iøvrigt – rigtig god tur til Prag!!!!

Comments are closed.