Dagens citat

»Der er et pres for, at man skal være lykkelig og en succes på alle områder i sit liv. Men realiteten er, at hvis man eksempelvis er en vanvittig succesfuld forretningsmand, så har man formentlig ikke tid til et sexliv eller til at være en fantastisk forælder. Ved siden af det skal man så ifølge de gældende normer også lige finde tid til at være en fremragende kok, en god kunstner og at rejse og se verden. Den store hemmelighed, ingen siger højt, er, at man bliver nødt til at sortere fra.«
Alain De Botton i sin bog Status Anxiety.

2 thoughts on “Dagens citat

  1. Lisa, har du læst bogen? Jeg er pokkerme så dårlig til at læse engelsk (ja, ja, jeg udstiller lige min svaghed), men det er en bog jeg virkelig gerne vil læse. Jeg så ham i Deadline på et tidspunkt, og spurgte forlaget om de ville udgive bogen på dansk. Ja, svarede de, men det er vist ikke sket endnu. Så jeg venter.

  2. Nej, jeg har ikke læst bogen, jeg læste kun artiklen i Berlingske.
    Og tak fordi du lige mindede mig om den – den er lige så aktuel nu.

Comments are closed.