CPHTwestival

CPH Twestival 25. marts 2010

Festen starter først om 3 timer, men der er allerede indsamlet penge nok til en hel skole. Det er tredje gang der holdes Twestival i København, og denne gang går pengene til Concern.

Der er solgt 225 billetter (de sidste 75 sælges i døren) og det er strømmet til med sponsorer (se selv på cphtwestival.com) –  og vi er en hel masse mennesker der er meget, meget taknemmelige for at der er nogen der gider gøre en forskel. Vi andre skal jo sådan set bare møde op og more os… hvor svært kan det være?

De største helte er de to unge mænd der kastede sig ud i at arrangere den allerførste, og siden den anden, Twestival i København – Kristoffer og Mark (de er kendt for at komme til at klæ’ sig ens, tilmed i grå morfar-cardigans) – og så resten af det fantastiske hold, der koordinerer aftenens fest.

Tak til jer alle, også jer der bare dukker op og alle jer der desværre ikke kunne komme. Twitter & menneskeheden FTW!

3 thoughts on “CPHTwestival

  1. Som jeg har sagt tusind gange før, så er det ikke os der er seje, men alle jer der kommer og gør det til en fest. Det er først dér det bliver rigtig sjovt! Uden jer vil vi bare være to ensklædte morfædre på en meget tom scene med rigtig mange lodder til et lotteri med lidt for mange præmier :)

  2. Det er altså helt forrygende hvor god en oplevelse CPHTwestival var – både stemningen og resultatet. Jeg er stadig glad!

  3. Pingback: So, what is Copenhagen Twestival? – marks.dk

Comments are closed.