Champagne

I sidste uge var jeg til en af den slags julefrokoster, som jeg holder meget af. Der var hverken nissehuer, snaps eller julesange – til gengæld var der Bollywood-dans og champagnesabling!

Marianne lærer Lisa at sable champagne

For knap 3 år siden meldte jeg mig ind i foreningen Webgrrls i forbindelse med et medlemsmøde, hvor Karin Høgh skulle fortælle om RSS. Som jeg faktisk havde ret godt styr på, men det var anledningen.

Jeg kendte ikke andre end Karin i forvejen, men blev hurtigt budt velkommen og faldt i snak med nogle spændende mennesker. Et medlemsmøde blev til flere, og til generalforsamlingen i 2007 holdt Abelone Glahn et rigtig godt oplæg om netværk og så glemte jeg at sidde på mine hænder resten af aftenen. Ja, jeg kom til at sige ja, da nogen spurgte om jeg ville stille op til bestyrelsen… men hvad vidste jeg om den slags – det var jo første gang jeg overhovedet var medlem af en forening!

Tilbage til julefrokosten; vi startede med champagnesablingen og dertil hørende champagnedrikning (det kunne jeg godt i forvejen…) og vi kårede årets webgrrl Lisbeth Scharling, og ikke mindst fik vi talt om alt fra køreprøver over strikkeopskrifter til podcasts, mashups, iPhone applikationer og CSS3. Jeg glæder mig allerede til næste år!