Viktoriagade – nu med Mariahøne

Mariahønen, Viktoriagade 19B, København V

Udover Tante T, Salon Skaley, Meson España, Lille Istanbul, Indus (ja, og 7 Eleven og Plan E) og meget andet, så har vi nu også fået vores helt egen garnforretning i Viktoriagade. Og det er vi nogen der er rigtig glade for!

Mariahønen, Viktorigade 19B, København V

Mariahønen er flyttet ind i Viktoriagade 19B. Maria sælger de lækreste garner, og så holder hun strikkecafe hver onsdag aften fra kl. 19. Det koster 20 kr. at deltage, men så får du også te eller kaffe til strikkeriet.

PS – jeg nøjedes med at købe nogle nye strømpepinde i bambus, så jeg er udstyret til min næste flyrejse. Jeg skal ikke have konfiskeret flere redskaber…

Udsigten fra mit vindue

er bestemt ikke kedelig, og jeg har længe ønsket mig et godt gammeldags gadespejl… Jeg mener det faktisk når jeg siger at jeg ikke har brug for fjernsynet til at underholde mig, jeg sætter mig bare og glor ud på gaden!

2 buddhistiske munke på Istedgade

Kærlighed efter en lang nat i Luna's Lounge

En meget træt mand efter en hård nat

Barfodsnisse

Stamkunder

I dag er vi blevet udnævnt som stamkunder hos købmanden nede om hjørnet, og det er vi meget glade for. P.gr.a. leveringsproblemer (eller er det udleveringsproblemer i Københavns lufthavn?) er det nemlig kun stamkunder der får lov at købe de flyfriske Honey Mangos fra Pakistan, der står godt skjult bag disken.

a box of Pakistani Honey Mangos>

Distræt er jeg

– eller Hvordan en bunke blå glasskår blev min redning.

Sidste weekend var det jo, i modsætning til nu, dejligt sommervejr. Vi gad ikke lave mad selv, havde lyst til pakistansk mad, men ville gerne sidde ude og nyde den lune aften. Vi fandt en cafe på Halmtorvet, hyggede os og slappede af. Betjening kiggede vi langt efter, så efter en halv times tid gik vi igen.

På Lille Istedgade fik jeg øje på dette:

Blåt blink på gaden

Uden at tænke greb jeg ud efter mit kamera. Som ikke var der. Det var min taske heller ikke. Og så kan det nok være at jeg kunne løbe. Tilbage på Halmtorvet, hvor min lille sorte taske lå lige så fint på den sorte kurvestol og heldigvis var nærmest usynlig. Med kamera og det hele. Pyha! Jeg håber ikke at jeg bliver nødt til at gå over til at bruge bum-bag ligesom andre distræte ældre turister i byen…

Her er så stille

dels fordi vi har været internet-befriet et lille døgns tid, dels fordi jeg har så travlt, nu mens jeg er arbejdsfri.

We experience the world visually

Onsdag: et par timers freelancearbejde, lidt husarbejde lejlighedsarbejde, en jobsamtale samt et spændende fyraftensmøde om billeddeling i virksomheder/organisationer (mit hoved myldrer med ideer…) hos 23, arrangeret af Social Square.

Nå ja, måtte også lige en tur på netcafe for at checke mail og så var der lige en en episode nede i gården med en ubuden gæst som fik lov (og lidt hjælp til) at fixe, og blev fulgt ud igen bagefter. Må vi så få det fixerum NU, tak!

Og nu har jeg tænkt mig at ha’ en rigtig dejlig aften.

Red Light District

min røde lampe

ligger lige uden for vinduerne, og nu har jeg også fået min egen røde lampe (tak, Christiane!), men tag ikke fejl:

Jeg tror ikke på myten om den lykkelige luder.
Jeg synes at det er uværdigt for både mænd og kvinder, at der handles med menneskekroppe. Uanset om det er et ‘lækkert’ hus eller om det er lige hernede om hjørnet på et skummelt hotel eller i en portåbning.

Et bordel og prostitution i det hele taget er manglende respekt for andre menneskers liv, og hvis ikke det bunder i, så resulterer det nok i, manglende selvværd for de mennesker det går ud over.

Og jeg fatter ikke hvordan en mand kan se sin familie i øjnene, når han – ganske lovligt (i hvert fald i DK) – har frekventeret et bordel.

PS. Jeg undrer mig. Stadigvæk.