Båtcast

De lyde den kat kan lave, når han sidder i vindueskarmen og holder leger Baywatch måge-watch… de kan ikke beskrives, de skal høres.

Hver morgen ved denne tid overflyves vores gade af en flok meget store og ind i mellem meget nærgående måger, og så gnækker Båt og lader som om han gerne vil ud for at angribe fuglene.

Det varer lige indtil vinduet bliver åbnet, så sidder han på gulvet og lader som om der er noget der klør..

morgen-måge-vågning

Og så har jeg opdaget hvor utrolig stærk den kat er. Når jeg vil klippe hans kløer, spænder han alle musklerne og så går han sin vej. Hver gang. Det er vist lykkedes mig at klippe 3 kløer indtil nu, så inden jeg er færdig med dem alle sammen trænger de første 3 nok til klipning igen.

4 thoughts on “Båtcast

  1. Nåååhhh min lille misser – eller skal vi sige store misser. Har det endeligt vist sig han er lidt af en bangebuks.

  2. Ja, han er bange for mågerne (når de er for tæt på), for at blive lukket ude i opgangen, og for… nej, det er vist det eneste. Han er i hvert fald ikke bange for at blive trådt på – han ligger gerne bredt og længe midt på køkkengulvet mens der laves mad!

  3. Ja katte er deres egne. Min kat elsker at sidde foran akvariet og følge med. Fra vinduet kan hun følge duernes færden ude på gaden. Hun vil rigtig gerne ud og ha fat i én!

Comments are closed.