Australia tur-retur

I dag slap jeg for at tage til Australia. Kufferten var pakket, og jeg var på vej ud af døren, da en kollega ringede og aflyste arrangementet… Men pyt, det gør ikke spor, for hotel Australien i Vejle er nok ikke helt det samme som Mary-Land.

I stedet fik jeg tid til at gå på posthuset og få ordnet et meget vigtigt ærinde. Der skulle simpelthen rettes op på et lille kiks, der skyldes en uheldig formulering på FCKs hjemmeside. Den 12-årige ønskede sig billetter til pokalfinalen mod AaB. Hjemmesiden omtalte stolt pokalfinalen med et link til billetkøb. Der blev straks klikket ind på FCK-AaB i maj måned, og dagen efter kom posten med billetterne. Men øv, det var ikke til pokalfinalen, men 'bare' den sidste hjemmebanekamp inden sommeren, som tilfældigvis også er mod AaB. Hvad gør den søde mor så? Køber bare flere fodboldbilletter, så nu skal den 12-årige se de to hold spille mod hinanden to gange på en uge. Farmand ledsager ham den ene dag, jeg den anden. Vi voksne skulle jo nødig få en overdosis.

Noget andet der så også blev tid til i dag var den ugenlige yogatime, hvor ugidelighed, småforkølelse og selvmedlidenhed blev afløst af fordybelse, velvære, sved på panden og muskler der sitrede af anstrengelserne. Skønt!