At få sit ønske opfyldt

er STORT. I dag flytter vores far på hospice. Når nu han ikke længere kan klare sig alene derhjemme, selv ikke med al den hjælp som hjemmeplejen kan tilbyde, så føles det trygt og godt at Hospice Søholm bliver hans næste hjem.

Gaven fra Garmer

I aftes fik han besøg af en rigtig god ven, der forærede ham en stor konkylie, så han altid kan høre havet, selv om han ikke længere bor ved havet.

Vi siger farvel til hjemmehjælperne og sygeplejerskerne og lægen og vi møder så megen varme fra naboer, venner, bekendte i byen.

5 thoughts on “At få sit ønske opfyldt

  1. Ja, de er nogle rigtige mandfolk – både ham med konkylien, og ham der kom næste morgen og hjalp med at pakke bilen og sendte os godt afsted.

    Og hospice – ja, det er altså en rigtig god ting. Vi blev taget så godt imod, der var sat masser af tid af til os. Stuen er indrettet med billeder, en lampe, lidt møbler osv hjemmefra. Vi må være der lige så meget vi vil, og der er dejligt! Det er sådan en lettelse at vide at vores far ikke er alene, at han får den hjælp og omsorg og behandling som han efterhånden har mere og mere brug for. Og vi andre kan ‘nøjes’ med at være hans børn igen.

  2. Sikke en smuk ide den med konkylien og havet. Dejligt at læse sådanne ægte smukke hændelser. Meget flot side du har.
    Ville bare lige kikke forbi :-)

Comments are closed.