Aftentur

En af fordelene ved at arbejde freelance hjemme i sin egen stue, er fleksibiliteten. Hvis jeg har lyst, kan jeg tage mig en middagslur, eller gå en tur eller tage på cafe for at drikke caffe latte med en bekendt… I går var det bare for varmt til at gå ud midt på dagen, så den daglige cykeltur blev udskudt til efter aftensmaden.

En lidt specielt hus ved Kalvebod

Målet var såmænd temahaverne i Valbyparken, hvor vi bl.a. fandt Georginehaven med de dejligste georginebede kombineret med høje thujahække og masser af sommerfuglebuske. Magisk. Med i købet fik vi Tippen med både får og fugle, og i det hele taget en forrygende sommeraften! Det kan anbefales at tage på opdagelse i sit eget nabolag.

Sydhavnstippen

Og den daglige cykeltur? Det er noget forholdsvis nyt, og det er den indledende træning til en meget længere cykeltur. Mere om det senere.

One thought on “Aftentur

  1. Hej Lisa
    Hvor herligt at jeg nu kan finde et link til din blog på min LinkedIn side. Ja, det er nemlig så priviligeret at kunne tilrettelægge mange dage nogenlunde som vi selv vil – ikke være bundet af faste tider og steder.

    Jeg nyder dine fotos. Hvor er de smukke – aftenbillederne fra Sydhavnen. Selv har jeg lige forsøgt mig med at tage billeder af en vild og fredet orkidé, som jeg ha fundet i min have. En slags hullæbe, siger min flora. Men det går ikke så godt med de meget nære nærbilleder. Jeg må hellere finde manualen frem.
    k.h. Annie

Comments are closed.