Aflyst

p.gr.a. vandmangel. Og det var endda min allerbedste julegave fra min allerkæreste søster! Vi havde bestilt tid i god tid, planlagt en dejlig fridag, pakket kurven med læsestof, toiletsager, badetøj og håndklæder, trasket en kort tur i det dejlige solskinsvejr, for at få denne besked:

Ja, altså I må da meget gerne komme ind, jeg synes bare I skal vide at vi altså ikke har noget vand i dag. Der er sprunget et vandrør i Reventlowsgade, og vi bliver de sidste, der får vand igen'.

Jamen, altså. Her gik jeg rundt og trængte helt vildt til mit morgenbad, hårvask, en rund svømmetur, et boblebad, en saunatur, et dyp i koldtvandskarret, mere sauna, et brusebad og så prikken over i’et, min julegave. Men nej, det ville ikke være helt det samme uden vand, vel? Altså, der var selvfølgelig vand i svømmebassinerne… Så nu må vi igang igen med kalendercheck og fridagskoordination og tidsbestilling. For den der Dr. Hauschka-ansigtbehandling glæder jeg mig stadig til, og jeg glæder mig også til god tid i vandkulturhuset og kurbadet. En rigtig fed fridag, store badedag venter. Stadigvæk.