Starten

Det eneste der ligger helt fast er at vi rejser København – Barcelona den 17. september. Vi har 3-4 uger til rådighed, og vi har tænkt os at køre sydpå langs den spanske middelhavskyst. Hjemrejsen booker vi når vi har kørt så langt at vi har en idé om hvad vi kan overkomme. Undervejs kan vi godt finde på at hoppe på et tog for at springe over et kedeligt stræk, eller for at komme ind og ud af de store byer. Og så skal vi helt sikkert til Granada, dér har Lisa nemlig aldrig været.

Vi ankommer til Barcelona ved 19-tiden torsdag den 17. september, og der skal nok gå en god times tid med at få bagagen udleveret og cyklerne samlet inden vi kan komme afsted, så første dagsmarch bliver ikke ret lang. Selve Barcelona by springer vi over, vi har været der tidligere, så vi regner med at køre ud til kysten ved Castelldefels lidt syd for lufthavnen, og så finde et sted at overnatte – et hotel eller lignende, vi har nemlig hverken soveposer eller telt med på denne tur.

Første stop dagen efter bliver nok Sitges, og derfra langs Costa Daurada over Calafell, Torredembarra og Altafulla til Tarragona – eller så langt vi nu gider den dag, vi er jo på ferie. Hele strækningen er ca. 75 km, når man regner diverse afstikkere med.

Fra Tarragona fortsætter vi nok langs kysten mod syd – der er mange gode strande på vejen, så hvis det er varmt kunne det godt gå hen og blive en kort dag.