3 flade med…

forfatteren af 13 dage har stillet mig følgende spørgsmål:

En nem en at starte på: Den lækreste måde at servere leverpostej på?

Det er en selvmodsigelse. Leverpostej er altså ikke lækkert. Hverken i rå eller tilberedt eller hengemt stand. Men følgende går an:

  • 2 stykker Kavli-flatbrød med et tilpas lag Faaborg dåseleverpostej imellem. Og så skal det lige ligge og trække lidt, så brødet bliver en lille smule blødt, men stadig knaser lidt. Et krus te serveres til.
  • En skive hjemmebagt grovbrød med Hanegals kalveleverpostej på. Store skiver syltede rødbeder – også økologiske, ikke discount. Mere te i kruset.

En svær i midten: Hvordan får vi givet leverpostejen et bedre ry og rygte?

En skønhedsoperation. Gør noget ved farven. Eller blæveret. Slankekur duer ikke, det bliver den bare grynet af. Eller lav leverpostej af kalkuner, så det ikke kun er de vantro, der vil spise den…

Og så en hård en at slutte på: Hvad er det i den danske folkesjæl der gør leverpostej til en af vore fælles favoritter?

En fejl i vores opdragelse, vil jeg mene.

 

Til eventuelle deltagere i leverpostejsstafetten:

The Leverpostej Meme – reglerne:

1. Vil du være med, så læg en kommentar med beskeden "Tag mig, leverpostej!".
2. Herefter vil du modtage 3 spørgsmål om leverpostej fra mig.
3. Besvar spørgsmålene og post dem på din weblog.
4. Publicér disse regler under din egen besvarelse.
5. Bloggere, der i kommentarsporet beder om det, skal du maile 3 spørgsmål om leverpostej.