Uge 3

Sidste år arvede vi et smartTV, og nu har vi købt et appleTV som supplement, så vi kan streame drTV mm. (Når A er på besøg, kan der opstå behov for Ramasjang). JEG KAN IKKE FINDE UD AF AT BRUGE APPLETV-FJERNBETJENINGEN. Altså, som regel lykkes det, på et tidspunkt. Men nemt og intuitivt er det altså ikke. For mig. Det minder mig om dengang jeg fik min første iPod. Og lydbøger, I ved, uden hverken kassettebånd eller cd’er og “Her slutter cd nr. 1”.
Men mig, jeg kunne altså ikke finde ud af hvordan man betjente den der iPod, så den første lydbog hørte jeg i en lang køre, fordi …

Danmarks F16-fly havde fødselsdag i fredags, og selvfølgelig stod vi klar på motorvejsbroen for at se dem flyve i formation. A var lidt underwhelmed, han var mere imponeret af isbilen og ambulancen på motorvejen.

Til gengæld var han meget imponeret af månen: han satte sig op i sengen kl. 6.24 og sagde: “Se månen!!!”. Han kommer fra et hjem med mørklægningsgardiner.

Jeg takker ja til mammografi-screeningen. Men selve undersøgelsen, altså.
“Ved mammografien bliver dit bryst presset sammen mellem to plader. Der bliver taget to til tre røntgenbilleder af hvert bryst. For nogle kvinder kan det føles ubehageligt, at brysterne bliver klemt, men undersøgelsen varer kun få minutter af hvert bryst.” Det der med at det føles ubehageligt, det er en underdrivelse. Brysterne bliver ikke bare klemt – de bliver mast, presset, hevet, vredet og klemt. Det gør faktisk ondt. Men hvis jeg får brystkræft, vil jeg gerne vide det hurtigst muligt.