Uge 14

Mandag var vi klar til at udsætte vores flytning en måned, da vi ikke anede om den bil vi har købt, kunne blive leveret inden månedens udgang. Fabrikkerne i Frankrig er lukket p.gr.a. coronakrisen. Heldigvis ringede bilforhandlere mandag morgen og sagde, at nu var bilen ankommet, om vi var interesserede i at få den før den aftalte tid? Ja?

Jamen, så ville han ringe senere på dagen og fortælle hvornår den ville være klargjort.

Tirsdag hentede vi den nye bil, som åbenbart lige nåede at trille af samlebåndet i Frankrig og blive sendt til DK inden fabrikkerne lukkede p.gr.a. COVID19. Og ja, nu har vi sendt en opsigelse til vores nuværende boligselskab, og om en månedstid flytter vi til Vintersbølle Strand og jeg kan næsten ikke vente!

Onsdag (den 1. april) bagte jeg en citronmåne, som vi spiste til aftensmad.

Fredag aften fællessang på DR1 er næsten lige så godt som morgenfællessang på DR1! Næsten, fordi Mads Steffensen godt nok er en aquired taste (og jeg er ikke nået dertil endnu), og smag og behag er jo forskellig i f.t. både kunstnere og sangvalg.

I sidste uge var mit højdepunkt Katinka, der sang Anne Linnets Forårssang, og i denne uge Teitur der sang Pia Raugs Regnvejrsdag i november – begge to meget fine nyfortolkninger af sange, der måske var blevet lidt trætte.

Især Teiturs udgave er helt fantastisk, jeg blev sgu så glad i låget mens han sad der med en skøn færøsk solnedgang og så færøsk ud og lød så færøsk.

og her er Katinka: