Uge 12

Mandag fik jeg høreapparater og jeg er så glad for dem! Ikke nok med at jeg hører bedre end før – jeg har nu indbyggede højttalere i mine ører, og kan således streame podcast, radio, musik mm. direkte i ørerne via bluetooth. Og ja, jeg synes jo alligevel at folk ser fjollede ud med airpods i ørerne!

Jeg har været 13 år på Twitter.

Vores liv mens er er corona-krise er ikke så voldsomt forandret, fordi vi ikke pendler, fordi vi arbejder hjemmefra og fordi vi kun sjældent går i byen. Det er mest min ugentlige strikkeaftale på Stauan og mit yogahold jeg har måttet sætte på standby. Jeg kan stadig løbe en morgentur og cykle/tage s-toget for at besøge familien.
Det er som regel Tom, der køber ind (alt det der ikke bliver leveret via Aarstiderne), så ikke engang det påvirker mig så meget. Men det ændrer sig dag for dag, med nye indskrænkninger.

Jeg har en liste over ting, jeg gerne ville nå inden vi flytter sydpå, f.eks. museumsbesøg, som jeg nok må udsætte til efterfølgende Københavns-besøg, for alle museerne er lukket p.gr.a. corona. Selv Frilandsmuseet.

Torsdag søgte jeg et job nær vores nye hjem. Tænk hvis jeg får både nyt hjem og nyt job 1. maj.

Det er endnu ikke lykkedes os at finde et sted, hvor vi kan købe håndsprit.