Uge 1

Appelsinfri
Tilbage 2011 fik jeg utvetydigt og kærligt spark i røven, og skruede gevaldigt ned for mit alkoholforbrug. Siden har jeg skruet endnu mere ned, så mit årlige alkoholforbrug er ca. 2 glas portvin og et enkelt glas champagne. I år har jeg allerede drukket mit glas champagne, så nytårsaften skålede jeg i et glas cola. Mit liv er forresten meget bedre uden alkohol end med, så der er ingen grund til at ynke mig! Jeg har også set hvordan begge mine forældres sidste år blev ekstra plagsomme p.gr.a. deres alkoholmisbrug (som heldigvis for mig først blev misbrug efter at jeg var flyttet hjemmefra). Det er svært at være pårørende til alkoholikere.

Når jeg bliver præsident, vil jeg forbyde al fyrværkeri. At køre hjem fra Amager til Vangede ved 1-2-tiden den 1. januar var ikke sjovt – selvom vi prøvede at undgå de værste fyrværkeri-og-hærværk-og-fulderik-zoner. Nytårsaften var heldigvis sjov og god og hyggelig, og jeg er forever solgt til Persian jewelled rice og vegetarisk fesenjan!

I denne uge holdt jeg mine to fridage onsdag og torsdag, og nød for en gangs skyld at have et par sammenhængende fridage. 1. januar lavede jeg stort set ikke andet end at løbe en tur, lave mad og spise den og se skihop fra Garmisch-Partenkirchen. Dagen efter havde vi fornøjelsen af den treåriges selskab, og det var dejligt.

Kimbap er godt, når den treårige skal fodres af. De kan endda laves uden ekstra fyld – nykogte jasminris rulles i små stykker tang, og velbekomme!

Nyhedsbreve
I ugens løb har jeg afmeldt nyhedsbreve. Gode interessante nyhedsbreve har jeg beholdt, og dem, jeg troede ville være gode og interessante, men ikke var det, har jeg afmeldt. De gode og interessante, som jeg troede jeg ville læse men aldrig fandt tid til, har jeg også afmeldt. Det letter alt sammen.

RSS
Jeg har også svinget med den store “Mark all as read”-stav på The Old Reader, og også her har jeg luget ud i hvilke feeds, jeg orker at følge.